DNA/BLOED ANALYSE

Trainingsprogramma tot in detail op maat

Analyse van voeding, bloed en DNA

Ieder mens is anders en ook als het op sporten aankomt is een maatwerk trainingsprogramma belangrijk. Jouw genetische blauwdruk bepaalt hoe je lichaam reageert op een bepaalde training of specifieke voeding. Dat is logisch wanneer je er over nadenkt. Stel: je bent heel bedreven in hardlopen. Dan is het handiger om jou anders te benaderen dan iemand die er een Bourgondische levensstijl op nahoudt. Waarom heeft de één aan een koolhydraatrijke maaltijd genoeg terwijl de ander meer inname nodig heeft? Iemand kan snel afvallen van krachttraining terwijl de ander profiteert van hardlopen. Het is allemaal vastgelegd in de genen. En die kunnen zijn beïnvloed door jouw lifestyle.

Slimme keuzes gebaseerd op kennis

Door met een DNA analyse in kaart te brengen van welk persoonlijk trainingsprogramma je het meest profiteert, ga je effectief aan de slag. Als deelnemer aan VitaFit Totaal ga je niet sporten volgens een trend, maar op een manier die is afgestemd op jouw DNA. Een bloedanalyse is de snelste manier om inzicht te krijgen in wat maatwerk is voor jou. Slimme keuzes maken is beter dan volledige patronen en liefhebberijen overboord zetten. Daarom is het ook belangrijk een voedingsanalyse toe te passen.

Voedingsanalyse verschaft inzicht

De voedingsanalyse van VitaFit Totaal brengt in kaart hoeveel koolhydraten je eet en hoeveel eiwitten en vetten daarmee naar binnen gaan. Tegelijkertijd ontstaat inzicht in de hoeveel vitaminen en mineralen die je nuttigt. Aan het einde van de analyse weten we op welke voeding jouw lichaam het beste reageert en functioneert. Het resulterende trainingsprogramma koppelt voeding en suppletie optimaal aan elkaar.

Wil je meer weten over de voedingsanalyse, de DNA en bloedanalyse, fysieke testen en de vragenlijsten die inzicht verschaffen in absoluut maatwerk voor jou? Neem dan contact op en informeer naar VitaFit Totaal. De analyses maken onderdeel uit van dit programma.