Groepslessen

Groepslessen fitness met intensieve begeleiding

Studio-VitaFit alleen open voor personal training

Op 19 maart jl. hebben we onze personal trainingssessies, beperkt en onder strikte voorwaarden en RIVM richtlijnen, in onze fitnessstudio hervat. Groepslessen zijn nog niet mogelijk.

Op dit moment is alleen Personal Training toegestaan. De fitnessstudio is alleen op afspraak en voor Personal Training sporters toegankelijk. Uiteraard met inachtneming van de RIVM geadviseerde hygiënevoorschriften en het bewaren van de afstand van 1,5 meter.

Communicatie en planning gaat via Glenn (0628679579). 

Meer informatie over sporten icm het coronavirus vindt u op de website van de rijksoverheid.

Sportieve groeten,

Renate, Glenn en het team.

Studio-VitaFit houdt de groepen klein

Behalve een personal training studio is Studio-VitaFit een sportschool in Wassenaar met een divers aanbod in groepslessen. Het uitgangspunt is net als met de personal training dat de benadering kleinschalig is. Een groep is nooit groter dan 9 personen. Ook hier kan de deelnemer dus rekenen op een intensieve persoonlijke begeleiding. De professionele lessen bestaan uit een combinatie van kracht, conditie, lenigheid en de stabiliteit van je middel (door ons de core genoemd). De middel draagt de oefeningen dus focus is belangrijk. Dit is een vast onderdeel van elke les.

Small Group PT lesrooster 2019

Voor het actuele lesrooster kunt u terecht in de lounge van de studio.

Welke groepslessen passen bij mij?

Studio-VitaFit formuleert samen met jou het antwoord op de vraag: welke groepslessen passen bij mij? Wie voor het eerst komt krijgt een gratis personal trainingssessie. Behalve met elkaar kennismaken bekijken we welke lesvorm passend en verantwoord is. Dit zijn de diverse groepslessen:

*Vita Mix

Nadruk op spierversteviging en conditie met gebruikmaking van diverse trainingstools in een les die in twee delen is opgesplitst.

*Gravity Strength

Nadruk op de versteviging van functionele spieren op het Gravity toestel dat op jouw specifieke niveau is ingesteld. Achtergrondmuziek aan en trainen maar!

*Gravity Ride & Glide

Variatie met een training op het Gravity toestel en op de Spinning fiets.

*Gravity Pilates

Pilates in een nieuw jasje: de authentieke oefeningen op de mat en pilates reformer oefeningen op het Gravity toestel.

*Vita Seniors

Een gevarieerde les geschikt voor sporters met verminderde belastbaarheid, waaronder senioren. Coördinatie, spierversteviging, balans en conditie komen op speelse wijze aan bod.

Groepslessen kosten
De kosten van de Studio-VitaFit groepslessen in Wassenaar zijn € 55,- per maand voor één les per week, of € 90,- per maand voor twee lessen per week. Het is ook mogelijk de lessen te combineren met  Personal Training, dit kost € 305,- per maand. Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Neem dan zeker contact op voor een persoonlijke kennismaking.