Over ons

Onder begeleiding sporten is essentieel

 Fitness is een sport die een buitengewone ontwikkeling heeft doorgemaakt in de laatste 10 jaar. Op deze trend zit geen rem en nieuwe innovaties dienen zich aan. Renate van Schutterhoef en Glenn Debusschere, getrouwd en eigenaren van Studio-VitaFit, richtten in 2010 hun sportschool in Wassenaar op. Het is een personal training studio en aanbieder van de Fittergy Sportvasten methode. Renate en Glenn gebruiken hun levenservaring, kennis en specialistische opleidingen om het concept dat voldoet aan de vraag in de fitnessmarkt continu te vernieuwen. Ze volgen elke innovatie en laten zich regelmatig bijscholen. Studio-VitaFit is stevig geworteld in de actuele fitnesswereld.

 Personal trainers teamwork

Het concept van Studio-VitaFit wordt gedragen door een hecht team van 6 personal trainers met minimaal een NASM- en/of EXOS-opleiding. Bovenop de brede basis heeft elke trainer bovendien een aantal specialisaties. Uitgangspunt is altijd de behoefte of doelstelling van de sporter. Van daaruit volgt elke trainer hetzelfde stappenplan voor onder begeleiding sporten. ‘We zijn een kleine, professionele sportstudio en dat zijn we uit overtuiging’, vertelt Renate van Schutterhoef. ‘Resultaten halen met intensief onder begeleiding sporten gaat alleen goed als je omvang dynamisch is.’

 Onder begeleiding sporten essentieel

Studio-VitaFit is ervan overtuigd dat niet meer trainen het antwoord is op lichamelijke doelstellingen. Men propageert juist het slimmere sporten. Om resultaat te behalen is intensief onder begeleiding sporten essentieel. Een personal trainer is tegelijkertijd coach, motivator en inspirator. Maar ook het sporten in groepsverband werkt stimulerend. Je trekt je toch aan elkaar op. De groepen zijn desondanks beperkt, met maximaal 9 personen. Ook in dat geval is de begeleiding heel persoonlijk. Voor de dieetvorm Sportvasten is er altijd 1-op-1 assistentie door een gespecialiseerde coach.

 Interesse om Studio-VitaFit en het aanbod beter te leren kennen? Sporters kunnen terecht voor afvallen, conditie van spieren en fitheid opbouwen of het figuur corrigeren. Maak een afspraak voor een intakegesprek via contact of bel ons.