Personal Training

Personal trainer gezocht?

Studio-VitaFit voor lichaam en mindset
Een personal trainer gezocht maar tot op heden niet gevonden? Zoek niet verder. Studio-VitaFit in Wassenaar brengt samen met jou op een efficiënte en effectieve manier je lichaam in topconditie. Wij kijken daarbij voorbij alleen het fysieke. Ook de mindset is van belang om optimaal te presteren.

Personal trainer kijkt naar de “core”

Het in kaart brengen van de zwakke punten van je lichaam begint met focus op de “core”. Dit betekent dat de stabiliteit van je middel aandacht krijgt. Deze krijgt een impuls zodat iedere oefening op goede ondersteuning kan rekenen. Elk lichaam is anders dus de personal trainer houdt nauwlettend in de gaten dat overbelasting voorkomen wordt. Daarnaast is jouw persoonlijke doelstelling van belang. Wil je alleen afvallen, dan is het bijvoorbeeld belangrijk op de optimale hartslagzone te letten. Wij zorgen dat het lichaam in balans is voordat het sporten begint. Dit is het gebied waarin we de geest erbij betrekken

Personal trainer brengt je tot rust

De personal trainer hecht er waarde aan dat je daadwerkelijk klaar bent om te sporten. Heb je het druk gehad op werk en neem je die (chaotische) energie mee de sportschool in? Dan kunnen we bijvoorbeeld met een ademhalingsoefening een pas op de plaats maken. De trainer neemt de tijd voor je in een intensieve begeleiding. Het goed doorwrochte traject zorgt voor resultaat op de lange termijn. Wil je nog verder verdiepen, dan is de VitaFit Totaal formule iets voor jou.

Personal trainer prijzen

Een 1-op-1 begeleiding is een energieke en inspirerende onderneming. Je kan kiezen voor één of twee lessen per week. De personal trainer kosten bedragen respectievelijk € 260,- of € 472,50 per maand. De sessies met de personal trainer zijn bovendien te combineren met groepslessen. Zo kan je enerzijds onder persoonlijke begeleiding werken aan je gezondheid. Anderzijds voer je in groepen van niet meer dan 9 deelnemers oefeningen uit. Wij raden aan een gratis try-out sessie aan te vragen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.