Studio-VitaFit is bewust kleinschalig

 

Onder begeleiding sporten is essentieel

 

Fitness is een sport die een buitengewone ontwikkeling heeft doorgemaakt in de laatste 10 jaar. Op deze trend zit geen rem en nieuwe innovaties dienen zich aan. Renate van Schutterhoef en Glenn Debusschere, getrouwd en eigenaren van Studio-VitaFit, richtten in 2010 hun sportschool in Wassenaar op. Het is een personal training studio en aanbieder van de Fittergy Sportvasten methode. Renate en Glenn gebruiken hun levenservaring, kennis en specialistische opleidingen om het concept dat voldoet aan de vraag in de fitnessmarkt continu te vernieuwen. Ze volgen elke innovatie en laten zich regelmatig bijscholen. Studio-VitaFit is stevig geworteld in de actuele fitnesswereld.

 

Personal trainers teamwork

Het concept van Studio-VitaFit wordt gedragen door een hecht team van 6 personal trainers met minimaal een NASM- en/of EXOS-opleiding. Bovenop de brede basis heeft elke trainer bovendien een aantal specialisaties. Uitgangspunt is altijd de behoefte of doelstelling van de sporter. Van daaruit volgt elke trainer hetzelfde stappenplan voor onder begeleiding sporten. ‘We zijn een kleine, professionele sportstudio en dat zijn we uit overtuiging’, vertelt Renate van Schutterhoef. ‘Resultaten halen met intensief onder begeleiding sporten gaat alleen goed als je omvang dynamisch is.’

 

Onder begeleiding sporten essentieel

Studio-VitaFit is ervan overtuigd dat niet meer trainen het antwoord is op lichamelijke doelstellingen. Men propageert juist het slimmere sporten. Om resultaat te behalen is intensief onder begeleiding sporten essentieel. Een personal trainer is tegelijkertijd coach, motivator en inspirator. Maar ook het sporten in groepsverband werkt stimulerend. Je trekt je toch aan elkaar op. De groepen zijn desondanks beperkt, met maximaal 9 personen. Ook in dat geval is de begeleiding heel persoonlijk. Voor de dieetvorm Sportvasten is er altijd 1-op-1 assistentie door een gespecialiseerde coach.

 

Interesse om Studio-VitaFit en het aanbod beter te leren kennen? Sporters kunnen terecht voor afvallen, conditie van spieren en fitheid opbouwen of het figuur corrigeren. Maak een afspraak voor een intakegesprek via contact of bel ons.

 

LATEN WE KENNISMAKEN

Studio-VitaFit
Kloosterland 22
2242 ET WASSENAAR
Tel: +31 70 511 77 84
E-mail: info@studio-vitafit.nl

Vacature: SCHOONHEIDSSPECIALISTE / RECEPTIONISTE in loondienst voor 20 tot 30 uur.

Een schoonheidsspecialiste bij Studio-VitaFit staat representatief voor de studio, begeleidt de klanten en streeft naar het behalen van goede en mooie resultaten. Heeft oog voor detail, toont initiatief en heeft zin in een nieuwe uitdaging. Voor een schoonheidsspecialiste bij Studio-VitaFit staat persoonlijke aandacht voorop. Naast de schoonheidsspecialiste werkzaamheden zal je ook werkzaam zijn in de sportstudio als baliemedewerker.

Wie zoeken wij: (bijna) Afgestudeerd schoonheidsspecialiste niveau 4. Affiniteit met gezonde voeding, sport en bewegen.  Klantgericht, communicatieve- en sociale vaardigheden.   Geen 9 tot 5 mentaliteit, flexibel inzetbaar. Uiterlijk verzorgd en sportief.

 

Wat bieden wij: Kans om naast de gelaats- en lichaamsbehandelingen met de UltraTone / DreamShaper eigen ideeën betreft schoonheidsbehandelingen door te voeren. Opleidingen op het gebied van UltraTone/DreamShaper, voeding en detox. Salaris is bespreekbaar in een persoonlijk gesprek. Mogelijkheid om per direct te beginnen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze mooie en sportieve functie, stuur dan je CV en motivatie naar; Renate@Studio-VitaFit.nl

©2018 Studio-VitaFit | Huisregels | Voorwaarden | Disclaimer | cms | back-office | Groupfitness