SPORTVASTEN

WAT IS SPORTVASTEN?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverliesmeer energie en een compleet fitter gevoel.

Sem: in 10 dagen met Sportvasten -5,4KG*

SPORTVASTEN IS GEEN DIEET, HET IS EEN LIFESTYLE

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van een Sportvasten Coach. Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In de afbouwdagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten. Daarna bouw je in de laatste vier dagen je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit 20 tot 30 minuten. De intensiteit wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

Start nu met Sportvasten

DE ACHTERGROND VAN SPORTVASTEN

In de oertijd moest de mens jagen om aan voedsel te komen. Soms was er overvloed, soms een schaarste. In tijden van voedselschaarste schakelt het lichaam over van suiker- naar vetverbranding. Tegenwoordig is er in de westerse landen eerder voedsel overvloed dan schaarste. Daarom staat het lichaam bij de meeste westerse mensen in suikerverbranding. Als je in de suikerverbranding staat heb je een grotere behoefte aan suikers. Daarnaast heb je ook vaker last vermoeidheid dipjes.

Sportvasten zorgt ervoor dat je oer-mechanisme in je stofwisseling geactiveerd wordt. Hierdoor neemt de opname van suiker in de spieren af. Je spieren worden gedwongen om tijdens duurtraining de eigen suikervoorraad volledig te verbruiken waardoor ze switchen naar maximale vetverbranding. Ook wel de Metabolic Switch genoemd. Nadat het lichaam getraind is in de verbranding van vet, kan het vet ook beter verwerkt worden in de spieren. Daarnaast verbetert ook het duurvermogen en is er minder behoefte aan zoetigheid. Daardoor is het makkelijker om ook na de Sportvastenkuur minder suikers te eten en meer te sporten.

*De inhoud en context van deze ervaringen zijn individueel en zijn daarom niet generaliseerbaar of van toepassing op iedere deelnemer van de Sportvasten trainingskuur

Nina: met Sportvasten in 10 dagen -2,6KG*

“IK VOEL ME NOG STEEDS SUPER EN ZOU HET ZO WEER DOEN. HET RESULTAAT IS DAT IK NU 74,6 KG WEEG, EN DUS 6,4 KG KWIJT BEN! EN IN TOTAAL BEN IK 11 CM BUIKOMVANG VERLOREN!”

SNEL EN BLIJVEND RESULTAAT

Uit onderzoek blijkt dat het verloren gewicht na het Sportvasten uit vet bestaat. In combinatie met Keep The Switch, het Sportvasten natraject, kun je de resultaten van je Sportvastenkuur makkelijk behouden. Meer dan 30.000  mensen in Nederland, België en Duitsland deze trainingsmethode van medisch bioloog Remco Verkaik gevolgd. Hier zijn de gemiddelde resultaten van 30.000 Sportvasters:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
  • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang 
  • Meer energie
  • Algeheel fitter gevoel
  • Verbetering van sport resultaten
  • Verlaging cholesterol en bloeddruk

VOOR WIE IS SPORTVASTEN GESCHIKT?

UITDAGEND EN PITTIG
Sportvasten is een trainingsmethode die onder begeleiding van een gediplomeerde Sportvastencoach wordt gegeven. Goede begeleiding is essentieel om de best mogelijke resultaten te behalen.

In het intake gesprek bekijkt je coach of je in de juiste conditie bent om te kunnen Sportvasten. Verder krijg je alles uitgelegd over de werking van het programma, het programma, het protocol en het supplementenpakket. Samen stemmen we af wanneer je gaat starten met het programma. Dan is het zover: de Fittergy Sportvasten uitdaging gaat beginnen!

HERKEN JIJ JEZELF IN ÉÉN OF MEERDERE VAN ONDERSTAANDE PUNTEN?
DAN IS SPORTVASTEN ZEKER GESCHIKT VOOR JOU!
Behoefte aan zoet eten of móeten eten;
Te hoog vetpercentage (terwijl je wel gezond en netjes eet);
Dipjes/wisselend energieniveau gedurende de dag;
Last van vermoeidheid;
Het niet (lang) kunnen volhouden van duurinspanningen;
Behoefte aan koolhydraten tijdens lange inspanningen;
Langzaam herstel na (zware) trainingen.
Overleg met je Sportvasten Coach of je klaar bent om de switch te maken.

SNEL AFVALLEN, ENERGIEKER EN FITTER WORDEN?
Snel afvallen, energieker en fitter worden kun je in één keer doen met Sportvasten. Sportvasten is een unieke trainingsmethode waarmee je je lichaam traint te switchen van suiker- naar vetverbranding. Hierdoor kun je snel afvallen, energieker en fitter worden. Dit doe je samen met een Sportvasten Coach, die jou tijdens het Sportvasten begeleid. Binnen 10 dagen kun je het resultaat zien én voelen! Jouw behaalde Sportvasten resultaten kun je met Keep The Switch gemakkelijk onderhouden. Met Sportvasten kun je je lifestyle met een kickstart veranderen. Ben je al gemotiveerd om de switch te maken?