Voeding en Testen

Fitness plan voor een betere levenskwaliteit

VitaFit Totaal: goed en zinvol sporten

VitaFit Totaal is een totaalformule die het persoonlijk begeleiden van mensen bij het sporten naar een hoger niveau tilt. Het is een onderscheidend concept in de fitness- en gezondheidsmarkt. We verwelkomen mensen uit het hele land voor de behandeling. VitaFit Totaal is de uitwerking van onze filosofie “niet meer maar slimmer trainen voor het meest optimale resultaat”. Met als doel een betere levenskwaliteit. Hoe werkt het fitness plan VitaFit Totaal?

Hoe werkt VitaFit Totaal?

Slimmer sporten onder intensieve persoonlijke begeleiding doen we door onder andere een blauwdruk te maken van de oergenen (DNA), preventie en revalidatie. We houden rekening met een keur aan details, zoals:

* Constitutie en stressniveau sporter in het oog hebben
* Ademhalingsfrequentie meetbaar maken
* Heart Rate Variability (HRV) en glucoseniveau
* Vo2max (conditieniveau) bepalen
* Lichttherapie
* Gebruik zuurstof tijdens sporten en/of koudetherapie
* Myofascial release therapie
* Voedingsanalyse
* Innoverende fitness toestellen

We begrijpen dat het een duizelingwekkende opsomming van soms onbekende begrippen kan zijn. Tijdens een bezoek aan Studio-VitaFit lichten we graag meer toe over dit unieke fitness plan.

Voor wie is VitaFit Totaal?

VitaFit Totaal is een dusdanig specifiek fitness plan dat iedereen ervan kan profiteren. Ongeacht leeftijd of gezondheid. Het team van Studio-VitaFit is door scholing op nationale en internationale opleidingen in staat een brede groep mensen te bedienen. Ben je een drukbezet zakenmens, een (top)sporter, een talentvolle jongeling? Heb je fibromyalgie of een burn out? Is het nodig te revalideren van een blessure aan de enkel, knie, heup, rug of schoudergewrichten? Op alle vraagstukken formuleren wij een antwoord. Het doel is een betere levenskwaliteit.

Wil je ook een fitness plan maken binnen de ruime kaders van VitaFit Totaal? Neem contact op om een intake en assessment te plannen. Het concept is uniek in Nederland en loopt voorop op het gebied van kennis en innovatie.